السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انا انهاردة رجعت من الشغل
وكنت جعان جدا
دخلت المطبخ ادور ع اكل ما لاقيت
قولت اذا دة وقت الاختراع الامثل
جبت مكرونة ( بالخليجي معكرونة )
وبعدين جبت بصل وثوم وملح ولحمة مفرومة وبطاطس و فصوليا خضراء
دي المقادير ع فكرة
وقررت بقي اني ابوظ الدنيا واطبخ
سلقت المكرونة ( بحط المكرونة في ميا مغلية لحد ما تستوي وبعدين اصفيها من المية واغسلها جيدا بالمية )
وبعدين جبت حلة ( حلة بالخليجي = طنجرة )
وحطيتها ع النار وبعدين حطيت حتة سمنة ( سمنة = زبدة )
وبعدين قطعت البصل والبطاطس مربعات والفصوليا برضو
وهرست الثوم وحطيتو عليهم
وجبت معجون طماطم ( بالمصري صلصة )
وحطيتها عليهم مع اللحم المفروم
وسبتهم ع النار حوالي 30 دقيقة
وبعدين حطيت عليها المعكرونة
وبعدين سبتها لحد ما سخنت
وحطيت الملح
واكلتها
الغريبة ان طعمها كان حلو عكس ما كنت متوقع
يا ريت تجربوها هتعجبكم اوي
بس بليز خلي معاكم رقم الطبيب لأي طوارق
في انتظار ردودكم دمتم بود
انا انهاردة رجعت من الشغل
وكنت جعان جدا
دخلت المطبخ ادور ع اكل ما لاقيت
قولت اذا دة وقت الاختراع الامثل
جبت مكرونة ( بالخليجي معكرونة )
وبعدين جبت بصل وثوم وملح ولحمة مفرومة وبطاطس و فصوليا خضراء
دي المقادير ع فكرة
وقررت بقي اني ابوظ الدنيا واطبخ
سلقت المكرونة ( بحط المكرونة في ميا مغلية لحد ما تستوي وبعدين اصفيها من المية واغسلها جيدا بالمية )
وبعدين جبت حلة ( حلة بالخليجي = طنجرة )
وحطيتها ع النار وبعدين حطيت حتة سمنة ( سمنة = زبدة )
وبعدين قطعت البصل والبطاطس مربعات والفصوليا برضو
وهرست الثوم وحطيتو عليهم
وجبت معجون طماطم ( بالمصري صلصة )
وحطيتها عليهم مع اللحم المفروم
وسبتهم ع النار حوالي 30 دقيقة
وبعدين حطيت عليها المعكرونة
وبعدين سبتها لحد ما سخنت
وحطيت الملح
واكلتها
الغريبة ان طعمها كان حلو عكس ما كنت متوقع
يا ريت تجربوها هتعجبكم اوي
بس بليز خلي معاكم رقم الطبيب لأي طوارق
في انتظار ردودكم دمتم بود